Ezek vagyunk münk s ezeket csináljuk!

Kezicsókolom, ‘kivánok s szerusztok!

Métt?

Ez a székely kereső vaj hogyeshijják, tiszta csupa viccből jött létre, de amikor megláttunk, hogy mennyi ember szereti mondom a komámnak, hogyha ezt nem csináljuk tovább, ezek ebbe a helybe meg es ettek!!

Minek?

A székely kereső, másképp Gugel s jobbhelyeken Lámsza, az egy olyan nemes célt szolgál kéremszépen, hogy a szivünk es fáj belé rendesen. Azt akarjuk osztán elérni vele, hogy ez legyen Székelyföld, Erdély legnagyobb internetes keresője. Sok van még amit gyúrni rajta, de lassacskán meglesz az es. Mindenesetre szép számban gyűlünk naprol-napra s alakulunk s módosulunk mind a púpos gyermek a prés alatt, s osztán még nagy reményeket táplál az új verzió es.
Hallám abból es milesz?!

Az igazság az, hogy kellett na….mán elegünk lett abból, hogy örökéttig csak a román vaj a magyar keresőbe verjük belé a keresnivalót. Métt es ne lehetne Erdélynek vagy a székelyeknek es külön keresője?!…hm?…nem akarunk senkit sértegetni, szeressük s hasznájuk es többi fajta internettes keresőt, de ami a meénke az a meénke…na!

Kik?

~ na de most komolyan s magyarul ~

Mondhatni sok tapasztalattal rendelkező webfejlesztők vagyunk, akik magas szintű web alapú szoftverek fejlesztésével foglalkoznak. Lakhelyünk Svedország de otthonunk mindig Erdély marad!

2003 óta foglalkozunk web fejlesztéssel és azota gyártunk olyan web alapú szoftvereket, amelyek többségét vállalatok használnak világszerte.

Testreszabott web alapú aplikációkra specializálódunk amelyekkel kis-, közep-és nagyvállalatoknak segítunk a fejlődésben, haladásban.

Termékeink közül a leghasználtabb talán az Inventory Software, ami egy web alapú Leltár Kezelő Aplikació, de ezenkívül van még Vendéglő Kezelő Aplikáció (Restaurant POS), Kapcsolatokat Kezelő Aplikáció (Contact Management Software), Golf Szövetség Kezelő Aplikació (Golf Membership Software) vagy éppen a Folyóirat Elosztást Kezelő Szoftver aminek angol neve Magazine Distribution Software. Ezekről bővebben az angol tartalmú the-business-manager.com weblapon vagy a facebook.com/TopWebApps facebook oldalon lehet infomálódni.

2006 ban olyan nyílt forráskódú publikálási rendszerek testreszabásával bővítettük tevékenységünket, mint a Joomla és a WordPress.

Testreszabott kinálatunk WordPress bővitmenyeket (Plugin), WordPress/Joomla témákat és Joomla extenziók/kiterjesztéseket tartalmaz.

Számunkra a legfontosabb, hogy mindig felhasználóbarát, hatékony, első osztályú “eszközök” létrehozásán dolgozzunk, amelyeket a kuncsaftjaink tényleg hásználni is tudnak.

S tovább?

Legyen elég a komolyságból, mégescsak a gugel-en vagyunk :), tovább es van de mindent nem lehet leírni nao…egyszerre csak ennyi fért belé most…osztán kaptok még hülyeséget s zakotaságot eleget, ami eccer a székely agyán keresztül kecmeredett mindent megkapsz a facebook ódalunkon..itt ne: facebook/szekelygugel…na erre nyomj egy Lájkot látode a sok sükeccség helyett, amirő azt se lehet tudni, hogy miaza!
 
Csipp a villan s viszonlátás!…